Karleifs sykkelservice
Sykkelhotel
Sykkelklubb
Verksted

Moderne sykler behøver regelmessig vedlikehold for å fungere problemfritt.
Vi utfører service og reparasjoner som avtalt ved innlevering av sykkelen. Dersom det er nødvendig med ekstra arbeid avtales dette med kunden.
Vi garanterer alt arbeid utført ved vårt verksted.
Vi har dekk og slanger av de fleste dimensjoner fra barnevogner til racersykler. Vi lagerfører det meste innen utskiftbare deler og tilbehør til sykkel.

NYE ÅPNINGSTIDER:

Mandag - 1200 - 1800
Tirsdag  - 1200 - 1800
Onsdag  - 1200 - 1800
Torsdag - 1200  -1800
Fredag   - 1000 - 1700
Lørdag - 1000 - 1400

Ring 97534700 eller benytt vår online booking for bestilling av reparasjon og service.

VI HENTER OG BRINGER SYKLER FOR REPARASJON.

Best på service

Karleif Vatne har lang erfaring fra sykkelsporten som aktiv syklist, trener og mekaniker. Han mener at sykkelsportens mange turritt er et flott tilbud, men det fokuseres vel mye på utstyr og resultater. Enten sykkelen er ny eller gammel, er viktigste at den er god stand så den kan brukes trygt og uten problemer. Husk sykkelen er også  utmerket til transport og et godt alternativ til bil i mange tilfeller.

Karleifs Sykkelservice er best på service og reparasjoner. Hos oss får du oppfølging også etter at regningen er betalt.Enten du har kjøpt en ny sykkel eller har hatt en inne til reparasjon, garanterer vi at sykkelen fungerer som den skal.

Verksted
Sykkelservice